ShowYourSustainability
Fi En

Vastuullisuuden alkukartoitus

Vastaamalla tähän selvitykseen saatte tilannekuvan yrityksenne vastuullisuustyöstä ja vinkkejä vastuullisuustyössä etenemisen suunnitteluun. Selvitykseen vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia.

Vastuullisuuden alkukartoitus on Ceriffi Oy:n luoma työkalu, jonka toivomme auttavan vastuullisuuden kokonaisuuden hahmottamisessa ja antavan lisätietoa. Olemme kiinnostuneita yritysten vastuullisuuden tilanteesta kehittääksemme yrityksille yhä toimivampia ratkaisuja.

Esittelemme alkukartoituksen kysymysten yhteydessä ShowYourSustainability™-palvelumme tarjoamia etuja liittyen kysymysten aiheisiin. ShowYourSustainability™ on verkkoselaimella käytettävä palvelu, jossa yhdistyvät vastuullisuusasiantuntijoidemme osaaminen sekä heidän asiakkaillemme suunnittelema selkeästi ohjaava prosessipolku CSRD-direktiivin mukaisen vastuullisuusohjelman toteuttamiseksi. Taustalla järjestelmä muodostaa ja ylläpitää reaaliaikaisesti ESRS-raportointivaatimukset huomioivaa yrityksen omaa vastuullisuusraporttia.

Ceriffi Oy on asiantuntijayritys, joka on toteuttanut vastuullisuusohjelmia, ISO-laatujärjestelmiä sekä laatinut vastuullisuusraportteja eri toimialojen asiakkailleen.

Nimi
Rooli yrityksessä
Sähköposti
Puh. Yrityksen nimi Henkilöstö Toimiala

Tekemällä vastuullisuuden alkukartoituksen suostun tietojeni tallentamiseen Ceriffi Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteriin. Käytämme alkukartoituksesta saatuja vastuullisuus- ja yritystietoja ShowYourSustainability-palvelun ja muun toimintamme kehittämisessä.